De wereld van zakelijke mobiele telefonie is in de afgelopen jaren ontzettend in beweging geweest. De komende zal mobiele bereikbaarheid jaren steeds verder worden geïntegreerd met uw dagelijkse activiteiten. Mobiele telefoons en smartphones worden meer en meer een verlengstuk van uw ICT-omgeving.

Meer weten?
Bel ons op 0512-745060

ABONNEMENTEN

De dienstverlening van de Vandaag Groep bestaat uit het adviseren en aanbieden van de grote mobiele netwerken welke wij in Nederland kennen. Met onder andere KPN, Telfort, Vodafone, T-Mobile en Tele-2 zijn partnerships waardoor wij altijd de beste aanbieding voor u kunnen maken.

Vast Mobiel integratie? Overstappen naar een andere provider? Toestel kwijt? Sim wissel? Nieuwe mobiele toestellen of tablets? De Vandaag Groep zorgt dat u altijd en overal bereikbaar bent.

Met onze gratis mobiele Telecom Scan analyseren wij uw huidige telefoonrekening, inventariseren uw behoeftes en geven wij u vervolgens een gedegen advies. Elke organisatie heeft immers zijn eigen werkwijzen en de telefonie oplossing moet daarop perfect aansluiten. Daarom is elke aanbieding van de Vandaag Groep maatwerk. Door het juist en passend inzetten van mobiele telefonie worden bedrijfsprocessen makkelijker waardoor er naast financieel voordeel ook efficiency voordeel wordt behaalt.

HARDWARE & ACCESSOIRES

Door slim in te kopen met grote distributeurs kunnen wij alle merken hardware en accessoires snel en voordelig leveren. Mocht er onverhoopt eens iets kapot gaan dan kunt u rekenen op de superieure service welke de Vandaag Groep levert.

Met een eigen reparatie afdeling repareren wij nagenoeg alle hardware, inclusief garantie uiteraard. Leen toestel tijdens een onverhoopte reparatie? Bij ons standaard service. Liever een refurbished toestel? Geen enkel probleem, wij leveren nagenoeg het gehele Apple assortiment ook refurbished aan, inclusief 2 jaar garantie!

  • Smartphones en GSM’s
  • Tablets
  • Headsets
  • Autoladers en Accu’s
  • Hoesjes

Wim Postma

adviseur Telecom

Wim Pronk

adviseur Telecom

Meer informatie of een demonstratie?

Neem contact met ons op via 0512-745060 of vu onderstaand formulier in. Wij zullen dan binnen 1 werkdag contact met u opnemen
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf.
BACK
Helpdesk