Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Vandaag Groep is een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

ELEKTRONISCHE TOEGANGSCONTROLE

In tegenstelling tot een traditioneel ‘slot en sleutel’ systeem kunt u met elektronische toegangscontrole eenvoudig de toegang in en rondom een gebouw beheren. Een IP toegangscontrole systeem kan worden aangesloten op een bestaand netwerk in een gebouw.

Bepaal eenvoudig wie waar wanneer toegang krijgt
Een simpele oplossing voor het beveiligen van een gebouw
Volledig beheer en controle over een gebouw
Flexibele beveiliging
Lagere beheerskosten

Waarom toegangscontrole?

Toegangscontrole biedt u de mogelijkheid om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw. Sloten en sleutels bieden u eveneens de mogelijkheid om het gebouw te beveiligen. Maar wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er het ongemak en de kosten om de sloten te veranderen en de nieuwe sleutels uit te delen. Sleutels kunnen eveneens gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.

Veilig houden van uw gebouw

Beperkt het risico van inbraak
Controleer wie waar was en wanneer
De beveiliging en veiligheid van uw werknemers en eigendommen is een serieuze zaak. Niemand wil eraan denken dat zijn werknemers tijdens het werk gevaar lopen, daarom is er geen betere manier om ze te beveiligen dan gebruik te maken van een slim, betrouwbaar toegangscontrolesysteem. Mocht er een ongeluk gebeuren of een misdaad plaatsvinden in uw gebouw, dan kunt u met behulp van het toegangscontrolesysteem bepaalde gebieden afsluiten en zelfs controleren wie zich op dat moment op een bepaalde locatie bevond.

24-uurs beveiliging

Beperk de toegang voor bepaalde groepen of individuen
Bescherm uw gebouw
Bespaar kosten voor nachtbewaking
U kunt met het toegangscontrolesysteem de toegang tot bepaalde gebieden binnen uw gebouw voor bepaalde groepen personeel of individuen beperken. Daarnaast kunt u gebruikers toegangsrechten toekennen voor specifieke tijden, overdag of ’s nachts. Hierdoor heeft u 24 uur per dag controle over de beveiliging van uw gebouw. U kunt er zeker van zijn dat uw gebouwen altijd beveiligd zijn, ook buiten kantoortijden.

Centrale controle - het systeem beheren

Alle toegangsdeuren worden direct beheerd vanaf één of meerdere PC’s
U kunt meteen vanaf uw PC de toegangsrechten aanpassen
Stel zones in voor gebieden die alleen toegankelijk zijn voor bepaalde gebruikers
Bekijk waar personeel en bezoekers zich bevinden binnen het gebouw
Controleer de aanwezigheidstijden van het personeel
De software die bij de elektronische toegangscontrole geleverd wordt is erg eenvoudig in gebruik. U kunt het systeem beheren vanaf één of meerdere PC’s. Update toegangsrechten met één druk op de knop. Voeg gebruikers binnen een paar seconden worden toe of verwijder ze uit het systeem. Het beheer van elk gebouw wordt met de software kinderlijk eenvoudig, van een enkele deur tot honderden deuren, met duizenden gebruikers.

Advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of wilt u weten welke oplossing voor u het meest geschikt is? Wij helpen u graag verder.

Wim Pronk

Technicus Beveiligingsinstallaties

BACK
Helpdesk