WIE ZIJN WIJ

INNOVATIE SPECIALISTEN

Als 1 van de eerste all IP aanbieders begonnen in de pioniersfase en doorgegroeid tot specialisten op het gebied van IP gebaseerde diensten als VoiP, Beveiliging en ICT diensten. Doordat wij met ons team constant op zoek zijn naar innovaties op onze markt zijn wij in staat om elke dag het verschil te maken voor onze klanten. Wij werken met een jong gepassioneerd team eigen mensen, ze streven er naar om een verschil te maken, iets extra’s te bieden en zijn pas klaar als u tevreden bent!

SUPERIEURE 24/7 SERVICE

Omdat wij als geen ander weten dat u altijd en overal moet kunnen werken bieden wij 24/7 service en support op onze dienstverlening. Wij kunnen dit waarmaken door exact in kaart te brengen hoe uw specifieke situatie is en op basis hiervan een gedegen advies en oplossing te bieden. Tijdens en na oplevering van de diensten zijn onze eigen engineers optimaal beschikbaar zodat u exact weet waar u aan toe bent, we laten niets aan het toeval over. Met deze kennis en ervaring weten we problemen pro-actief op te sporen en lossen we onverwachte situaties snel op.

BETROUWBAAR

De Vandaag Groep werkt enkel met bewezen technologieën en gerenommeerde partners zodat we onze beloftes altijd kunnen waarmaken. Afspraak is afspraak, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Bij de Vandaag Groep staat het principe “een man een man, een woord een woord” hoog in het vaandel. Wij werken met duidelijke overeenkomsten zonder kleine lettertjes waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Geen ingewikkelde (online) facturen of onoverzichtelijke kostenopbouw, helder alle gemaakte afspraken in 1 overzicht.

EÉN AANSPREEKPUNT

Of u nou 150 of 2 medewerkers heeft, iedere klant bij de Vandaag Groep heeft een eigen contactpersoon welke snel en direct bereikbaar is. Hierdoor zijn de lijnen kort en hoeft u niet zoals bij veel grote partijen uw vraag 3 keer aan een andere medewerker uit te leggen. Wijzigingen of vragen worden hierdoor vlot verwerkt zodat u weer verder kunt met uw business.  

BACK
Helpdesk