Binnen de diensten van de Vandaag Groep neemt Internet een prominente plaats in. Internet is inmiddels niet meer uit ons dagelijkse doen en laten weg te denken. Bedrijven brengen steeds vaker hun belangrijke data onder in datacenters. Een stabiele en betrouwbare breedbandverbinding is daardoor essentieel voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Naast het outsourcen van data zijn zaken als Videostreaming, Voice over IP, surfen, IP beveiliging en e-mail natuurlijk afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding. Het maken van een backup in de cloud is tegenwoordig ook niet meer weg te denken en is dan ook een belangrijk onderdeel geworden in de datacenters.

Meer weten?
Bel ons op 0512 -745060

BUSINESS PARTNER

Vandaag Groep is partner voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan zowel consumenten als ondernemers.

De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken. De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stelt Ziggo in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren.

vandaag-ziggo

Connect ZZP Internet

Connect MKB Internet

  • Vanaf 180Mb download
  • Vanaf 30Mb upload
  • Geschikt voor pin
  • Vaste IP-adressen

DIENSTEN BEKIJKEN EN BESTELLEN

Natuurlijk geven wij u graag een persoonlijke advies om tot de beste oplossing te komen. Als u zelf de mogelijkheden van ZIGGO wilt verkennen en eventueel meteen wilt bestellen dan is dit mogelijk via de onderstaande link.

Klik hier om het ZIGGO portfolio te bekijken en eventueel direct uw bestelling te plaatsen

Wim Postma

adviseur Telecom

Wim Pronk

adviseur Telecom

MEER WETEN?

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf.
BACK
Helpdesk