Vandaag Groep is een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

SERVICEABONNEMENT ALARMSYSTEEM

Bij de Vandaag Groep geen onverwachte kosten. Alles is bij uw All-in abonnement inbegrepen: preventief onderhoud, de aansluiting op de meldkamer, het verhelpen van storingen en 15 jaar garantie op alle onderdelen die bij uw alarmsysteem horen. Zelfs als uw alarmsysteem er mee ophoudt, krijgt u van ons een nieuwe of vergelijkbare vervanger. Met een abonnement van de Vandaag Groep bent u verzekerd van snelle service en deskundige monteurs.

WELKE VARIANTEN?

De Vandaag Groep kent vier varianten serviceabonnementen: Base, Business, Comfort en All-in. Met het serviceabonnement “Comfort” kiest u voor zekerheid. De kosten voor preventief onderhoud en de aansluiting op de meldkamer in de vorm van een maandelijks tarief. Daarnaast geen voorrijkosten meer in het geval van storingen. Met het serviceabonnement All-in zijn ook de arbeids- en materiaalkosten inbegrepen. Met All-in dekt u alle risico’s af en worden er geen kosten voor arbeid en systeem gebonden materiaal* apart in rekening gebracht. Maximale zekerheid en maximaal comfort dus!.

* Onderdelen binnen de mantel van het alarmsysteem

Serviceabonnement Base Business Comfort All-in
Tarief € 10,00 per maand € 15,00 per maand Vanaf € 22,50 per maand Vanaf € 27,50 per maand
Toegang/meldingen via de App        
Aansluiting op meldkamer      
Jaarlijks preventief onderhoud    
Voorrijkosten inbegrepen    
Inclusief uurloon bij onderhoud    
Inclusief uurloon bij storingen  
Inclusief materiaalkosten  
15 jaar garantie  

Advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Meer weten over de mogelijkheden? Of advies nodig voor uw specifieke situatie? Stuur ons een bericht en we helpen u graag verder.

BACK
Helpdesk