Vandaag Groep is een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

ALARMSYSTEMEN

Een alarminstallatie waarschuwt niet alleen bij inbraakpogingen, hij werkt ook preventief. Een alarmsysteem is altijd een aanvulling op andere preventieve maatregelen. Met een alarmsysteem winnen we namelijk geen tijd om uw bezittingen te beschermen, u dient dus ook goed te kijken naar bijvoorbeeld het hang- en sluitwerk. Bij woningen willen we graag de inbreker buiten houden. Bij bedrijven moet de continuïteit gewaarborgd blijven.

VOORZORGMAATREGELEN TEGEN INBRAAK

Om het inbraakrisico te verkleinen, is het van belang de nodige maatregelen te treffen. Iedere situatie heeft haar eigen pakket van beveiligingsmaatregelen, Onze medewerkers zijn voorzien van een TBV-diploma en kunnen u van een maatwerk advies voorzien. Wij komen graag bij u langs om de risico’s voor u te analyseren.

1: Eerste contact

Goed beveiligen is altijd maatwerk. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken.

2: offerte

U ontvangt van ons een duidelijke offerte / beveiligingsplan zodat u weet wat u van ons en uw nieuwe alarmsysteem kunt verwachten.

3: Installatie

De installatie wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. En voor uw vagen staat onze supportafdeling uiteraard voor u klaar.

4: Onderhoud

Ieder jaar komen we bij u langs voor de uitvoering van het periodieke onderhoud zodat dat uw alarmsysteem optimaal blijft functioneren.

INBRAAKBEVEILIGING BIJ WONINGEN

Een groot deel van alle inbraken (ruim 80 procent) wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Ze lopen wat door de wijk (meestal hun eigen) en ze zijn vooral op zoek naar voorwerpen die gemakkelijk te verkopen zijn. Hoe kleiner en duurder het voorwerp, hoe interessanter het voor de inbreker is. Inbrekers proberen in een zo kort mogelijke tijd hun buit te stelen. Als er kans is om ontdekt te worden slaan ze meestal over, een inbreker houdt hier altijd rekening mee. Vergroot u dus de kans op ontdekking, dan vermindert u het inbraakrisico.

Een loeiend alarmsysteem of beveiligingsverlichting zijn de meest toegepaste methodes. Vergeet ook het hang- en sluitwerk niet, het buiten houden van de inbreker is ons motto. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om voor uw situatie het inbraakrisico te verkleinen.

INBRAAKBEVEILIGING BIJ BEDRIJVEN

Het beveiligen van uw bedrijfspand is tegenwoordig een must en vaak een eis van de verzekering. Wij helpen u om uw bedrijf te beveiligen tegen inbraak en overval. Wij doen dit geheel volgens de gestelde wettelijke eisen op basis van de VRKI-methodiek waarbij we altijd rekening houden met uw wensen en eisen. Inbraakbeveiliging is een prioriteit om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Wij leveren alarmsystemen van de hoogste kwaliteit. Het alarmsysteem is te combineren met rookmelders, beveiligingscamera’s en toegangscontrolesystemen.

  • Het maken van een risicoanalyse.
  • Het opstellen van een Programma van Eisen.
  • Het adviseren van bouwkundige, compartimenterende en organisatorische maatregelen.
  • Advies overleggen met verzekeraar.
  • Het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw alarmsysteem.
  • Het afgeven van een certificaat of opleveringsbewijs.

AL EEN ALARMSYSTEEM IN GEBRUIK?

Uitstekend! Kijk dan eens naar onze serviceabonnementen. Het jaarlijkse preventieve onderhoud, de aansluiting op de meldkamer, het verhelpen van storingen en 15 jaar garantie op alle onderdelen die bij uw alarmsysteem horen voor een vast bedrag per maand. Zelfs als uw alarmsysteem er geheel mee ophoudt, krijgt u van ons een nieuwe of een vergelijkbare vervanger. Met een serviceabonnement van de Vandaag Groep bent u verzekerd van snelle service en deskundige monteurs.

ONZE ALARMSYSTEMEN KENMERKEN ZICH DOOR

Modern

Moderne beveiligingsoplossingen op basis van IP-technologie. Ideaal te combineren met uw vaste telefonie waardoor forse besparingen te behalen zijn.

Kwaliteit

We maken uitsluitend gebruik van A-merken die zich reeds bewezen hebben. Geïnstalleerd en onderhouden door onze eigen gecertificeerde monteurs.

All-in serviceabonnement

Voor een vast bedrag in de maand regelt u het jaarlijks preventieve onderhoud, het verhelpen van storingen, de aansluiting op de meldkamer en 15 jaar garantie!

Breedbandverbinding met de meldkamer

Mogelijkheden met beeldverificatie

24 uur per dag monitoring van uw systeem

Scherp geprijsd

Advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of wilt u weten welke oplossing voor u het meest geschikt is? Wij helpen u graag verder.

BACK
Helpdesk