ALTIJD EN OVERAL ONLINE WERKEN‎

Cloud computing is een nieuwe benadering die ICT flexibeler, schaalbaarder en rendabeler maakt hierdoor hebben uw medewerkers altijd toegang tot hun e-mail, agenda, Office applicaties en bestanden bovendien geeft werken in de Cloud meer flexibiliteit, meer gemak en minder kosten.

Door te werken in de Cloud bespaart u flink op uw ICT-kosten. U hoeft geen servers meer te kopen en te onderhouden waardoor aanschaf van dure licenties behoort ook tot het verleden behoren. Met Cloud maakt u gebruik van plug & play oplossingen die worden aangeboden over virtuele veilige infrastructuren. Onafhankelijk van plaats en device hebben uw medewerkers toegang tot uw ICT-diensten.

Bovendien zijn diverse manieren om in de Cloud te gaan werken. Met een Office365 abonnement kunt u makkelijk en snel uw documenten inzien, bewerken en delen. Verbinding met Internet is uiteraard essentieel. Heeft u specifieke software dat nog niet “web based” te gebruiken is? Dan kan bijvoorbeeld via een “extern bureaublad” waardoor de software kan worden benaderd. Bovendien kunt u deze software veilig in een van onze datacenters plaatsen waardoor beheer, updates en security door onze engineers worden gedaan en daardoor heeft u er geen omkijken meer naar.

 Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

 

 

Voordelen Cloud

  • Altijd en overal toegang
  • Uiterst flexibel en volledig schaalbaar
  • Geen grote investeringen meer
  • Voorspelbare kosten
  • Veiligheid
  • 24/7 Support
Wij werken onder meer met:
BACK
Helpdesk