1: Eerste contact

Goed beveiligen is altijd maatwerk. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken.

2: offerte

U ontvangt van ons een duidelijke offerte / camerabewakingsplan zodat u weet wat u van ons en uw nieuwe camerasysteem kunt verwachten.

3: Installatie

De installatie wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. En voor uw vagen staat onze supportafdeling uiteraard voor u klaar.

4: Onderhoud

Ieder kwartaal komen we bij u langs om te zorgen dat uw camerabewakingsysteem optimaal blijft functioneren.

Camerabewaking wordt steeds vaker ingezet om de beveiliging van uzelf, uw pand of uw bezittingen verder te optimaliseren. Met camerabewaking realiseert u verhoogde effectiviteit én kostenbesparingen. Met camera’s in en om gebouwen en op terreinen wordt het mogelijk om op afstand alarmmeldingen te verifiëren. Verificatie van alarmmeldingen is conform het ‘convenant Alarmopvolging’ noodzakelijk voor de inzet van hulpdiensten. En hoe sneller de hulpdiensten kunnen worden ingezet, hoe hoger de pakkans.

DE JUISTE BEWAKINGSCAMERA

Wat wilt u met camerabewaking realiseren?

Van goede camerabewaking gaat een preventieve werking uit. Maar mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, dan zijn bruikbare beelden waarop de crimineel herkenbaar is van groot belang. Want bruikbare beelden zijn essentieel in het opsporings- en vervolgingsproces. Bij de installatie van camerabewaking door de Vandaag Groep wordt, afhankelijk van de wens van de klant, rekening gehouden met zowel ontmoediging als opsporing. Wij bieden u een advies op maat dat perfect aansluit bij uw behoeften.

De keuze van de juiste bewakingscamera's

Vaak is camerabewaking een ondergeschoven kindje. We hangen een camera aan het plafond en er is beeld. Dus we hebben alles geregeld! Maar, zodra bij een calamiteit aanspraak op de installatie wordt gemaakt, dan blijken de beelden slecht of onbruikbaar te zijn. We zien dit helaas nog steeds te vaak in de diverse opsporingsprogramma’s. We helpen u graag bij het kiezen van een geschikte beveiligingscamera. Om de juiste camera te bepalen moeten we weten wat we in beeld wil brengen. Bij het kiezen van de juiste bewakingscamera zijn onder meer de volgende punten van belang: Het formaat van de lens in millimeter De lichtgevoeligheid in lux De resolutie Het cameramodel

Het camerabewakingsplan

Hoe goed er ook is nagedacht over de meest geschikte camera’s, daarmee bent u er nog niet. De technisch geschikte camera’s moeten nu juist worden gepositioneerd. Dit betekent concreet: waar komt de camera te hangen (welke positie in de ruimte), op welke hoogte en onder welke hoek? In ons camerabewakingsplan nemen we altijd een projectering op. In één oogopslag is dan duidelijk in welke gebieden de geselecteerde en gepositioneerde camera beelden levert om te observeren, herkennen of identificeren.

ONDERHOUD AAN BEWAKINGSCAMERA’S EN RECORDER

Een bewakingscamera systeem is onderhoudsarm, zeker niet onderhoudsvrij, er is niets kwalijker aan een beveiligingssysteem dat faalt wanneer het zijn werk moet doen. Onderhoud is niet kostbaar en als specialist onderhouden wij ieder merk beveiligingssysteem, ook al is deze niet door ons geleverd. Al vanaf € 20,00 per jaar

  • 1x per jaar preventief onderhoud
  • 1x per kwartaal schoonmaak
  • uitleesservice
  • voorrang bij storingen

Advies nodig? Wij helpen u graag verder!

BACK
Helpdesk