Jouw gebouwen en materiaal optimaal beveiligd

Criminelen laten zich tegenwoordig niet langer afschrikken door een stevig slot op de deur. Verzekeraars stellen steeds hogere eisen. Steeds meer ondernemers kiezen daarom voor slimme systemen om hun gebouw of materieel optimaal te beveiligen. Ook op zoek naar de zekerheid van een goed beveiligingssysteem? Wij brengen alle opties voor je in beeld en zorgen dat jouw beveiligingssysteem voldoet aan alle eisen. Vandaag, morgen, altijd.

Veilig

VEB-erkend

Proactief beheer

Korte maandabonnementen

Beveiligingsplan

Als ondernemer kies je voor een goede verzekering voor je bedrijfsruimte. Wij denken graag met je mee op het gebied van beveiligingssystemen, die voldoen aan de eisen van jouw verzekeraar. Al deze systemen leggen we vast op papier in jouw persoonlijke beveiligingsplan. Zo weet je zeker dat je een systeem in huis hebt dat werkt wanneer het echt nodig is.

conform de verzekeringseisen – persoonlijke scan – beveiligingsplan op maat

Aanleg en montage

Onze gecertificeerde monteurs werken uitsluitend met A-merk beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Zowel de aanleg als de montage nemen we graag voor onze rekening. Van raam- en deursensoren tot een complete alarmcentrale met bewegingsmelders en bewakingscamera‚Äôs. Bij ons ben jij 24/7 in beeld.

  • alarmcentrales
  • raam- en deursensoren
  • bewegingsmelders
  • beveiligingscamera’s
  • gecertificeerde systemen

Monitoring, service en afhandeling gevaren

Ook na de installatie van jouw beveiligingssysteem ondersteunen we je indien gewenst bij het onderhoud en up to date houden. Vaak verandert er in de loop van de tijd iets aan de inrichting van gebouwen waardoor ongemerkt het beveiligingssysteem niet meer alles dekt. Regelmatige controle helpt het systeem actueel te houden. Is er een alarmmelding? Dan is het goed om te weten dat wij indien gewenst kunnen ondersteunen bij de alarmopvolging.

  • 24/7 meldkamerdienst
  • monitoring via de app
  • live meekijken bij meldingen
  • jaarlijkse inspectie

7 stappen naar de oplossing die bij jou past

Voordat je klant bij ons wordt, doorlopen we een aantal stappen. Zo weet je zeker dat je exact krijgt wat je nodig hebt.

Wij zorgen dat alles werkt en blijft werken.

Onze specialisten staan voor je klaar!

Wij werken met merken waar je van op aan kunt.