Beveiliging tegen inbraak

Inbraken vinden met enige regelmaat plaats. Iedere dag worden vele huishoudens en bedrijven opgeschrikt door een bezoek van inbrekers. Bijna 40 procent van de ondernemers krijgt wel eens met een inbraak te maken. De schade hiervan kan hoog oplopen. Ondernemers vinden het verlies van belangrijke bedrijfsdocumenten vaak nog vervelender dan de noodzaak om de gestolen goederen te vervangen. Inbraakbeveiliging is een prioriteit om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Ook kan een inbraak zware emotionele gevolgen met zich mee brengen. Slachtoffers kunnen te maken krijgen met gevoelens van onveiligheid. Reden genoeg om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Dat kan al met een aantal eenvoudige maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

Alarmsystemen

Een alarminstallatie waarschuwt niet alleen bij inbraakpogingen, hij werkt ook preventief. Een alarmsysteem is altijd een aanvulling op andere preventieve maatregelen. Met een alarmsysteem winnen we namelijk geen tijd om uw bezittingen te beschermen, je dient dus ook goed te kijken naar bijvoorbeeld het hang- en sluitwerk. Bij woningen willen we graag de inbreker buiten houden. Bij bedrijven moet de continuïteit gewaarborgd blijven.

Advies nodig?

Wij helpen je graag verder!

VEB erkend beveiligingsbedrijf

VEB of BORG Erkende beveiligingsbedrijven kenmerken zich door kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben alle kennis in huis om tot een goede beveiligingsoplossing te komen. De installateurs van de Vandaag Groep zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om een alarmsysteem BORG/VEB te certificeren voor je (inboedel)verzekering en voor aansluitingen op de PAC (particuliere alarm centrale).

Advies nodig?

Wij helpen je graag verder!

Electronische toegangscontrole

In tegenstelling tot een traditioneel ‘slot en sleutel’ systeem kunt u met elektronische toegangscontrole eenvoudig de toegang in en rondom een gebouw beheren. Via een App heb je volledige controle over jouw beveiliging en veiligheid. De smartphone applicatie heeft een eenvoudige bediening waarmee je het volledige beheer hebt over uw pand.

Unieke kenmerken voor een totale gemoedsrust

De smartphone applicatie (iRISCO) is de beste keuze voor eigenaars van woningen en bedrijfspanden die een compleet en eenvoudig beheer binnen handbereik wensen te hebben. De applicatie biedt een breed spectrum van verschillende unieke en geavanceerde kenmerken dat het leven net iets makkelijker maakt.

Advies nodig?

Wij helpen je graag verder!

Camerabewaking

Camerabewaking wordt steeds vaker ingezet om de beveiliging van jezelf, pand of bezittingen verder te optimaliseren. Met camera’s in en om gebouwen en op terreinen wordt het mogelijk om op afstand alarmmeldingen te verifiëren. Verificatie van alarmmeldingen is conform het ‘convenant Alarmopvolging’ noodzakelijk voor de inzet van hulpdiensten. En hoe sneller de hulpdiensten kunnen worden ingezet, hoe hoger de pakkans.

Werkwijze/stappenplan

Goed beveiligen is altijd maatwerk. Daarom komen wij graag vrijblijvend langs om jouw situatie en wensen te bespreken. Je ontvangt van ons een duidelijke offerte / camerabewakingsplan zodat je altijd weet wat je van ons en het nieuwe camerasysteem kunt verwachten. De installatie en het onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs.

Advies nodig?

Wij helpen je graag verder!